Sushi Catering

CATERING

Skal dit arrangement have frisk fisk på menuen? Så er vi klar med sushi catering, baseret på jeres ønsker.

Gør din begivenhed ekstra speciel ved at bestille eksklusiv sushi catering fra Zhiki Sushi. Vi sammensætter en menu, som er tilpasset jeres præferencer og smag.

Send os en mail eller kom forbi vores restaurant for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

E-mail: hc@zhikisushi.com

JERES ØNSKER

DIN YNGLINGS SUSHI

GRATIS LEVERING

VED BESTILLINGER OVER 6.000 kr.

SUSHI CATERING

MED MANGE ÅRS ERFARING

Den høje kvalitet vi holder til daglig i vores restaurant på Ro’s torv i Roskilde, vil afspejles i sushi cateringen vi leverer. Dertil vil den æstetiske sammensætning af sushien blive kræset om af vores dygtige kokke med mange års erfaring.

Ved minimums bestilling på 6.000 kr. behøver du ikke bekymre dig om afhentning eller friskheden af sushien. Vi leverer og sørger for at sushien er lavet, så den ankommer frisk og smagsfuld på den ønskede adresse samt tidspunkt.

Vi har mulighed for at sammensætte unikke menuer til alle anledninger i forskellige prisklasser, så det netop passer til jeres behov. Tag et kig på vores menukort eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Skal dine medarbejdere forkæles med en frokost, der er noget udover det sædvanlige? Hos Zhiki Sushi tilbyder vi ekstraordinær sushi catering til din virksomhed. Du kan altid forvente frisk og lækkert sushi, som dine kollegaer vil huske.

Følg med i vores hverdag

Facebook

Følg med i vores hverdag på restauranten på vores Facebook side, hvor du løbende kan se nyheder, tilbud og fantastisk sushi. Her på Facebook har du mulighed for at deltage i konkurrencer, hvor du bl.a. kan vinde gavekort til restauranten

Instagram

Zhiki Sushi er naturligvis også på Instagram, hvor vi løbende poster omkring hverdagen på restauranten. Her kan du også finde en masse inspiration til din næste catering menu.

 • 5 star review  Mega luksus mad🍣🍣🍣. Siger der bare. 🍣🍣🍣

  thumb Oliverr Asmund (Oliver TV)
  april 10, 2020
 • 4 star review  Hyggeligt. God mad.

  thumb Ulla Hardis
  oktober 11, 2020
 • 5 star review  Altid superlækker Sushi og sticks.

  thumb Claus Pejtersen
  januar 30, 2021
 • 5 star review  Super lækkert og frisklavet 😊go betjening

  thumb Anette Baymler Madsen
  oktober 15, 2020
 • 5 star review  Fantastisk oplevelse! Jeg har spist hos Zhiki Sushi flere gange, og hvergang har været rigtig lækkert. Jeg kan klart anbefale restauranten.

  thumb Lasse
  oktober 28, 2020
 • 5 star review  Zhiki er intet mindre det bedste sushisted jeg kender - og jeg har prøvet en del forskelligt 😉 Altid dejligt mad, med store stykker og lækker kvalitet. Køkkenet gør det simpelthen så godt og tjenerne har jeg kun haft positive oplevelser med.

  thumb Anna Hansen
  december 22, 2020
 • 5 star review  Dejlig mad og venlig betjening. Kommer gerne igen 👍😉

  thumb M. Thomas
  juni 13, 2020