Sushi Take Away

I ROSKILDE

Sushi Take Away

I ROSKILDE

Sushi Take Away i Roskilde

Vores restaurant i Roskilde er en af de bedste i landet, og har eksisteret i Roskilde i mere end 10 år. Vores erfarne kokke og friske råvarer, sørger for, at din sushi altid er intet mindre end fantastisk.

MEST POPULÆRE SUSHI

Vidste du at?

Top 10 I Danmark

Vidste du at Zhiki Sushi er blandt de 10 bedste sushi restauranter i Danmark? Vi er utrolig taknemmelige over at vores gæster nominerede os til denne pris. Du kan se hele resultatet her:

Take Away Sushi I Roskilde

Vores japanske køkken med dygtige kokke skaber hver dag autentisk og æstetisk gourmet sushi. Du kan altid forvente et bredt udvalg af japanske retter og sushi, lavet med kærlighed. Læs mere om vores friske fisk og råvarer:

Følg med i vores hverdag

Er du nysgerrig på hvad vi laver på restauranten eller elsker du bare at se på det smukke sushi, så følg med i vores hverdag på vores instagram eller facebook.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til vores sushi Take Away, så kan du altid ringe til os på +45 44 44 55 36. Vi står altid klar til at hjælpe dig med din bestilling eller spørgsmål.

Det siger vores kunder om os

 • 5 star review  Fantastisk oplevelse! Jeg har spist hos Zhiki Sushi flere gange, og hvergang har været rigtig lækkert. Jeg kan klart anbefale restauranten.

  thumb Lasse
  10/28/2020

  5 star review  Mega luksus mad🍣🍣🍣. Siger der bare. 🍣🍣🍣

  thumb Oliverr Asmund (Oliver TV)
  4/10/2020

  5 star review  Dejlig mad og venlig betjening. Kommer gerne igen 👍😉

  thumb M. Thomas
  6/13/2020

  5 star review  Super lækkert og frisklavet 😊go betjening

  thumb Anette Baymler Madsen
  10/15/2020
 • 4 star review  Hyggeligt. God mad.

  thumb Ulla Hardis
  10/11/2020