Handelsbetingelser

Onlinebestilling

Når du bestiller online, modtager vores tjenere din bestilling.  Du vil efterfølgende modtage en bekræftelsesmail, på at din ordre er blevet modtaget. Vi bekræfter med en mail, hvori der står: din bestilling er behandlet hos os og er klar til det ønskede afhentningstidspunkt.

Hvis du ikke modtager nummer to mail, har vi endnu ikke afsluttet behandlingen af din ordre.

Ved afhentning oplyser du blot dit navn og evt. ordre nummer for at få udleveret din ordre.

Bestillinger på www.zhikisushi.dk er kun til afhentning.

 

Priser & produkter på zhikisushi.dk

Alle priser er på hjemmesiden er oplyst inklusive moms i danske kroner. Der tages forbehold for eventuelle indtastnings- og opdateringsfejl. Hvis den bestilte vare er udgået af sortimentet, forbeholder vi os retten til at annullere ordren. Der tages forbehold for, at farverne på billederne kan afvige fra den egentlige farve i produktet. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke

Skulle der være produkter, vi alligevel ikke kan tilbyde og har du betalt online, gives produktets beløb naturligvis retur, hvis ikke et lignende produkt kan friste. Dette aftales direkte med Zhiki Sushi.

 

Ansvarsbegrænsning

Zhiki ApS er under alle omstændigheder ansvarfri ved hacking, systemfejl eller computervirus. Der tages forbehold for forsinket produktion eller manglende varer.

Betaling

Når bestillingen er gennemført, modtager du et ordre nummer på skærmen. Ordre nummeret er en tilkendegivelse af, at vi har modtaget din ordre. Du skal have dette ordre nummer med til restauranten, således kan vi identificere din bestilling. Skulle der være produkter, vi alligevel ikke kan tilbyde og har du betalt online, gives produktets beløb naturligvis retur, hvis ikke et lignende produkt kan friste. Dette aftales direkte med Zhiki sushi. Du kan foretage betalinger på din web-ordre med følgende betalingsmidler: Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, China UnionPay og American Express. Betaling ved afhentning kan udover kontanter ske med ovenstående betalingskort. Ved afhentning oplyser du blot dit fulde navn og evt. telefonnummer for at få udleveret din ordre.

Sikkerhed ved online betaling
Ifølge dansk lovgivning kan du vide dig sikker, når du betaler via Internettet. Der ligger et regelsæt til grund for elektroniske betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling, du ikke kender til og som er trukket fra din konto, er det kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab eller lignende) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet. For alle betalingsformer gælder at vi ingen informationer modtager om din konto, kortoplysninger eller lignende. Alle transaktioner sker via E-pay sikkerhedssystem. Vi modtager udelukkende besked om, at bestillingen er betalt.

Retur- og fortrydelsesret

I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven – fortrydelsesrettens område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2 – er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug, som skal leveres til forbrugeren, ikke omfattet af fortrydelsesretten.
For Onlinetvistbilæggelse benyt denne hjemmeside: http://ec.europa.eu/odr

Personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet – udføre en handel – skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail-adresse

Personoplysningerne registreres hos zhikisushi.dk og opbevares i 5 år af hensyn til regnskabsloven, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Den Dataansvarlige hos Zhiki ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Zhiki Sushi videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Alle kundeoplysninger indtastes og transmitteres i ikke-krypteret form til zhikisushi.dk

Som registreret kunde hos zhikisushi.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til den data ansvarlige hos Zhiki ApS:

Att: Hans Christian Cheng

ZHIKI ApS 
Ro’s Torv 1, st. 19.
4000 Roskilde
CVR nr.: 31890764
Telefon: 44445536
Email: hc