Cookies

Cookie- og privatlivspolitik hos ZHIKI ApS

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

CONSENT WP.286773 .gstatic.com / 2037-12-31T23:59:59.557Z 16 Medium
wordpress_sec_97be1aaf063f6e460154e639164dad50 zhiki1005%7C1589641453%7CWgNIePmgI5ixYVwHFvHvm5HVSLM79qT5TXXatX3vheF%7C32de3659ae7c340260acaf3c0d8b948c60ce1719556d84238482ffdf1d655d0e zhikisushi.dk /wp-content/plugins Session 181 ✓ ✓ None Medium
wp_woocommerce_session_97be1aaf063f6e460154e639164dad50 1%7C%7C1589641460%7C%7C1589637860%7C%7C69061187bbc436e50d2267ce2fe4bb22 zhikisushi.dk / 2020-05-16T15:04:20.665Z 126 ✓ ✓ Medium
mailchimp_landing_site https%3A%2F%2Fzhikisushi.dk%2Fwp-json%2Fwp%2Fv2%2Fpages%2F95394%2Fautosaves%3F_locale%3Duser zhikisushi.dk / 2020-06-11T15:49:20.109Z 114 Medium
tk_ai woo%3AdzR1hth61z6lNo3A2CmCx12A zhikisushi.dk / Session 35 Medium
woocommerce_cart_hash 73af156331311ee680609676e5874b1d zhikisushi.dk / Session 53 Medium
woocommerce_items_in_cart 1 zhikisushi.dk / Session 26 Medium
1P_JAR 2020-05-06-08 .gstatic.com / 2020-06-05T08:37:46.557Z 19 ✓ None Medium
wp-settings-1 libraryContent%3Dbrowse%26editor%3Dtinymce%26hidetb%3D1 zhikisushi.dk / 2021-05-14T15:04:18.543Z 68 ✓ Medium
wp-settings-time-1 1589468656 zhikisushi.dk / 2021-05-14T15:04:18.543Z 28 ✓ Medium
wordpress_logged_in_97be1aaf063f6e460154e639164dad50 zhiki1005%7C1589641453%7CWgNIePmgI5ixYVwHFvHvm5HVSLM79qT5TXXatX3vheF%7Cf28008b130d201a700ac5988efc8b4604af8ae5c1be05e850c92f9184efd6b45 zhikisushi.dk / Session 187 ✓ ✓ None Medium
wordpress_sec_97be1aaf063f6e460154e639164dad50 zhiki1005%7C1589641453%7CWgNIePmgI5ixYVwHFvHvm5HVSLM79qT5TXXatX3vheF%7C32de3659ae7c340260acaf3c0d8b948c60ce1719556d84238482ffdf1d655d0e zhikisushi.dk /wp-admin Session 181 ✓ ✓ None Medium
wordpress_test_cookie WP+Cookie+check zhikisushi.dk / Session 36 ✓ Medium
cookie_notice_accepted true zhikisushi.dk / 2088-05-24T10:59:16.000Z 26 ✓ Medium

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hc@zhikisushi.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

ZHIKI ApS
Ro’s Torv 1, st. 19.
4000 Roskilde
Telefon: 44445536
Email: hc@zhikisushi.com