Invitér Familie & Venner

Få sjov med maden – lær hele familien og/eller vennerne at lave Sushi. Sushi er en udfordring at lave, så det både smager godt og ser godt ud, men vi sørger for udfordringen gøres til sjov og ballade, sammen med vores professionelle Sushi kokke.

Sjov med Kollegaer

Få et arrangement for kollegaerne der kan få dem væk fra dagligdagen på arbejdspladsen. Zhiki Sushi Lounge er et stilrent og hyggeligt lokale, hvor kollegaer kan få sjov ud af læring om, hvordan man laver Sushi på professionel vis.

Kokke & Assistenter

Vi bruger altid nogen af vores bedste kokke til Sushi skolen, og det kommer til jeres fordel, da i vil lære nogen af de bedste teknikker til at lave lækker Sushi. Vores søde og behjælpelige kokke-assistenter vil også være til stede, under arrangementet til at hjælpe jer på vej.

Sjov & Læring

Der er mange grunde til, at det japanske køkken er så populært – det er velsmagende, farverigt, sundt og sjovt. Vores sushikokke står klar til at lære dig hemmeligheden bag den japanske kogekunst.

Så kom og få en stærk madoplevelse sammen med familie og venner eller kom i action med kollegaerne på jeres teambuildingdag.

Det er muligt at booke en dag i Sushi Skolen for 10 – 20 personer.

Stilrene Lokaler

(Zhiki Sushi Lounge)

150m2

Københavnsvej 19A

Priser fra 5000kr,-