Hyggelige Omgivelser

Placeret i et hyggeligt hus med have på Københavnsvej 19 A, lige ved siden af Ro’s torv, har vi indrettet en Sushi Lounge ud over det sædvanlige. Håndlavet plankeborde, flot opdækning og med plads til hele familien og venner. Ideelt til et arrangement der godt må være ud over det sædvanlige.

Sushi på Menuen

Den største grund til at afholde et arrangement i Zhiki Sushi’s Lounge, er maden der bliver serveret. Vi gør en stolthed ud af, at servere en udsøgt og ekstraordinær Sushi menu for hele dit selskab. Er Sushi ikke sagen for alle, kan vi selvfølgelig tilberede en alternativ menu.

Kok & Tjener

Som prikken over i’et, kommer ethvert arrangement med kok og tjener, som vil tilberede og servere menuen for jer. Det er også muligt at følge kokken i hans stræben efter at servere sushien, som vi har på menuen for jer til arrangementet, da køkkenet er en del af lokalerne.

Zhiki tager hånd om Jer

Zhiki’s Sushi Lounge er perfekt, når du skal holde fest, møde, foredrag eller reception i private omgivelser. Vores helt nye lounge er stiligt indrettet med plads til 15-26 siddende gæster. Til receptioner eller lignende kan loungen rumme 35 stående personer.

Vi sørger for de stemningsfulde rammer, opdækning og en lækker sushi menu – så du trygt kan koncentrere dig om at nyde dit arrangement.

Der er mulighed for at bestille fra vores almindelige menukort, men har du særlige ønsker eller behov gør vi alt for også at imødekomme dem.

Stilrene Lokaler

(Zhiki Sushi Lounge)

150m2

Københavnsvej 19A

Priser fra 5000kr,-